20e

Jag saknar min familj så det gör ont..

utmattad

Jag hade permis idag. Hade planerat att åka till stan och kanske kika på rean, men jag orkade inte. Helt jävla utmattad av att åka tunnelbana typ. Och i stan var det som jag var i något tillstånd mellan sova och vara vaken / inte vara där överhuvudtaget. Blev helt utmattad av all ångest och kaos inuti PLUS kaoset utanför mig. Nu är jag mest tom.
Och helt slut, och ångest för jag inte klarade att vara ute. Och att jag åkte tillbaka, till stället jag minst av allt vill vara på. Men det är väl bra antar jag att jag klarade åka tillbaka utan problem. Men nu är det bara å n g e s t.

filmNär jag inte legat i någon slags ångestkoma och försökt sova bort allt så har jag sett en hel(!) film idag. En mycket bra! Underbar och otroligt fint foto.
Where the wild things are. Se den!

tillhör landstingetFyfan säger jag bara. Jag orkar inte, äckliga maktmissbrukare..

stam


Drömväskan från Marc Jacobs..

Gaaah jag är så sjukt sugen på den, och allmänt shoppingsugen. Kommer inte in till stan, letar online. Hittar inget kul.. vill secondhand shoppa eller riktigt bra rea-fynd.

Onlineshopping tips??


h&m


Såg att många fyndat Sonia Rykiel underkläderna på rean på h&m. Surfade hoppfullt in på hemsidan, men nä där är de på fullpris. Fult!

RSS 2.0